Βαρδάρη από αλλαγές στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών βλέπει ο Τρεμόπουλος

Tremopoulos-Giarenis-AuraΑν εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΑύΡΑς αύριο, δε θα έχουμε απλώς αύρα αλλά ένα Βαρδάρη από αλλαγές στο Δήμο Νεάπολης –Συκεών, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης της «Οικολογίας-Αλληλεγγύης» Μιχάλης Τρεμόπουλος στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης, που έχει υποψήφιο δήμαρχο τον Χρ. Γιαρένη.

Στη χαιρετισμό που έκανε από μικροφώνου ο Μ. Τρεμόπουλος, στη συγκέντρωση της ΑυΡΑς (Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης) στην πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) στη Νεάπολη, τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ανάπτυξη τοπικών δράσεων από δημοτικές κινήσεις που αντέχουν στο χρόνο. Επίσης ότι η «Οικολογία-Αλληλεγγύη» συμμετείχε στη διαμόρφωση του προγράμματος της ΑυΡΑς, όπου κατεβαίνουν  ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι τα στελέχη της Γιώργος Μπλιώνης, Κώστας Βερβερίδης και Γιώργος Σλαυκίδης.Tremopoulos-Aura

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στα έργα της τελευταίας στιγμής, που γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού. Ο Μ. Τρεμόπουλος κάλεσε τους παρισταμένους στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της «Οικολογίας-Αλληλεγγύης», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στις 8 μμ στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ:  https://eco-solidarity.gr/a-little-before-the-vote/