Πανούσης Σταύρος

 

Σύντομο βιογραφικό

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας και της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν». Εργάστηκε στον χώρο του θεάτρου και του θεάματος. Σήμερα είναι δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, αρχικά ως συντάκτης και ρεπόρτερ στο περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» και στη συνέχεια στην ΕΤ3. Συμμετείχε το 2013-14 στον αγώνα της Ελεύθερης Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3, μεταξύ άλλων ως παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής «Ζona Rosa». Συμμετέχει, επίσης, σε αυτόνομα εγχειρήματα κοινωνικής δράσης.

Στοιχεία επικοινωνίας

τηλ. 6932952054      e-mail [email protected]

 

 

Αναλυτικό βιογραφικό

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα Νοέμβριο του ’67.

Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας και στη συνέχεια φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης  «Κάρολος Κουν».

Εργάστηκε στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος, παράλληλα με την παρακολούθηση μαθημάτων στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και  σεμιναρίων πάνω στη υποκριτική τέχνη.

Ακολούθως  εργάστηκε ως  δημοσιογράφος  στην ΕΡΤ αρχικά ως συντάκτης και ρεπόρτερ στο περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» και στη συνέχεια   στην  ΕΤ3.

Τη διετία  ’14 – ’15  συμμετείχε στον αγώνα της  Ελεύθερης  Αυτοδιαχειριζόμενης  ΕΡΤ3  μεταξύ άλλων ως  παρουσιαστής  της  τηλεοπτικής  εκπομπής  «Ζona Rosa».

Συμμετείχε επίσης  σε αυτόνομα εγχειρήματα κοινωνικής δράσης όπως  «Επιτροπή Κατοίκων Κέντρου» και  «Περκα 2».

Εκτός από ελληνικά  μιλάει  Αγγλικά και Γερμανικά.  Είναι παντρεμένος  κι έχει δύο κόρες.