Πανούχος Γιώργος

Σύντομο βιογραφικό

Είναι 25 ετών, απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου MBA-Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η πρώτη επαφή με με τον οικολογικό χώρο ξεκίνησε το 2010, όταν συμμετείχε σε πρόγραμμα των Νέων Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Είναι μέλος της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης» από το 2014, όπου υπήρξε και υποψήφιος. Είναι χορτοφάγος και ασχολείται με την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Στοιχεία επικοινωνίας

http://www.panouchos.gr/

https://www.facebook.com/slimps.perez

https://www.instagram.com/gr.panouch/

Αναλυτικό βιογραφικό

Είναι 25 ετών. Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται ως Marketing Manager στη Θεσσαλονίκη.Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου MBA-Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στις Διεθνείς Επιχειρηματικές Δραστηριότητες του ομώνυμου ιδρύματος.

Είναι μέλος της Οικολογίας Αλληλεγγύης από το 2014 όπου υπήρξε και υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η πρώτη επαφή με με τον οικολογικό χώρο ξεκίνησε το 2010 όπου συμμετείχε σε πρόγραμμα των Νέων Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Τον επόμενο χρόνο συμμετέχοντας στη Βουλή των Εφήβων , στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων,Παραγωγής & Εμπορίου είχε καταλυτικό ρόλο στη ψήφιση του νομοσχεδίου Πράσινη ανάπτυξη στις μεγαλουπόλεις, ΑΠΕ.

Είναι χορτοφάγος και ασχολείται με την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων. Στα χόμπι του είναι η υγιεινή διατροφή,η άθληση , η γραφιστική και η φωτογραφία

https://twitter.com/gr_panouch