Αποκρουστική η «κοκορομαχία» Δανιηλίδη – Χατζησάββα

Δικαιωνόμαστε που επιλέξαμε να στηρίξουμε το Χ. Γιαρένη

Η υποστήριξη της Οικολογίας Αλληλεγγύης στην ΑΥΡΑ και το Χ. Γιαρένη δικαιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Σε μια προεκλογική περίοδο που ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος για τα προβλήματα του Δήμου έχει ποδοπατηθεί προς όφελος των κενών αντιπαραθέσεων για το «μάντρωμα» των πελατειακών δικτύων των «υπερ-αιωνόβιων» Δημάρχων, εμείς βλέπουμε ουσιαστικές προτάσεις μόνο από το συνδυασμό της ΑΥΡΑ.

Οι οικολόγοι που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής αυτής κίνησης έχουν συνεισφέρει με πρωτότυπες και υλοποιήσιμες προτάσεις που δεν μπορούν να βρεθούν σε κανένα από τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια, τα οποία μόνο ως «κατεστημένα» μπορούν να χαρακτηριστούν. Παράδειγμα αποτελεί η πρόταση για προστασία και αναβάθμιση του πολύτιμου οικοσυστήματος του Ξηροποτάμου, για τον οποίον, παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις, κανένας υποψήφιος Δήμαρχος δεν έχει τοποθετηθεί.

Δανιηλίδης και Χατζησάββας σκιαμαχούν για το μισθό του Δημάρχου, για το πόσο έχει δουλέψει ο καθένας από τους «υπερ-αιωνόβιους» Δημάρχους, για το ποιος έχει φτιάξει τα μεγαλύτερα και πιο αδιαφανή πελατειακά δίκτυα, μετά από τα… αμέτρητα χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Ε λοιπόν, τους βαρεθήκαμε!

Βαρεθήκαμε τον ανταγωνισμό για το ποιος θα κτίσει περισσότερους ελεύθερους χώρους, για το ποιος θα βγει πρωταθλητής του παλαιοκομματισμού, για το ποιος θα κάνει τις πιο σουρεαλιστικές μεταγραφές, για το ποιος θα ρυπάνει με περισσότερα φυλλάδια τα παρμπριζ των αυτοκινήτων.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για να έρθουν καινούριες ιδέες, για να αυξηθεί η ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών με δημοκρατικές και όχι πελατειακές διαδικασίες, για να συμβάλουν οι κοινωνικές δράσεις σε μια αναβάθμιση της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας και όχι σε μια «προσωπολατρεία»!

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Νεάπολης – Συκεών που υποστηρίζουν τις οικολογικές προτάσεις να ψηφίσουν τους οικολόγους υποψήφιους της ΑΥΡΑ:

–          Γιώργο Μπλιώνη, Δρ. Βιολογίας/Οικολογίας (εκλ. Περιφέρεια Συκεών)

–          Κώστα Βερβερίδη, Δρ. Περιβαλλοντολόγο (εκλ. Περιφέρεια Αγ. Παύλου)

–        Γιώργο Σλαυκίδη, Νηπιαγωγό με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (εκλ. Περιφέρεια Πεύκων)

κοκορομαχία