Οι επιπτώσεις της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας

H-M-Aktinobolia-KIPPIMA-2015-12-05Το περασμένο Σάββατο 5/12/15 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Επανομής και το ΚΙΠΠΗΜΑ (Κίνηση για την προστασία των πολιτών από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία) που είχε θέμα τις επιπτώσεις από την ηλεκτρομαγνητική (στο εξής Η/Μ) ακτινοβολία και τις “άμυνες” που μπορούμε να εντάξουμε απέναντι σε κεραίες και κινητά.

Οι ομιλητές ήταν πολύ κατατοπιστικοί πάνω στα θέματα αλλά καθόλου καθυσηχαστικοί μιας και οι τελευταίες έρευνες δεν είναι καθόλου αισιόδοξες για τις επιβαρύνσεις που δέχεται η υγεία μας (περισσότερο των μικρών παιδιών) από τη εκούσια ή ακούσια καθημερινά δεχόμενη ακτινοβολία.

Χαρακτηριστική η εισαγωγή του κ. Κώττα: “…μας πήρε 100 χρόνια για να καταλάβουμε ότι το κάπνισμα και ο αμίαντος σκοτώνουν αλλά μόνο 5 χρόνια (ευτυχώς) για να καταλάβουμε πόσο βλαπτική είναι η Η/Μ ακτινοβολία…” και η αναφορά του κ. Τρεμόπουλου (σ’ έναν νόμο του Μέρφυ) σχετικά με τη …συμπαράσταση των αυτοδιοικούντων: “Ένας τρόπος για να πετύχεις στην πολιτική, είναι να βρεις ένα πλήθος που πηγαίνει κάπου και να μπεις μπροστά του…” θέλοντας να πει ότι αν δεν υπάρχει μαζική κινητοποίηση από τους πολίτες δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον από κανένα δήμαρχο ή σύμβουλο!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του Μ. Τρεμόπουλου που μιλάει για τις κεραίες και τους τρόπους που μπορούμε να τις διώξουμε μακριά από κατοικημένες περιοχές και ιδιαίτερα μακριά από σχολεία καθώς και οι χαιρετισμοί εκ μέρους του ΚΙΠΠΗΜΑ και του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Επανομής και δεύτερο βίντεο με την ομιλία του νευροχειρουργού κ. Κώττα.

Πηγή: www.activistis.gr