Απειλή Δ. Ψωμιάδη κατά της σωματικής ακεραιότητας του Μ. Τρεμόπουλου

Μέσα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης!

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΝΔ ΖΗΤΑ Ο Μ.ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σαφή απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας του νομαρχιακού συμβούλου Θεσσαλονίκης και ευρωβουλευτή Μ. Τρεμόπουλου διατύπωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης εκτόξευσε σήμερα ο Διονύσης Ψωμιάδης.

Η φράση  που συγκεκριμένα είπε ήταν «είσαι τυχερός που δεν σ’ έχω πετύχει σε καμία γωνία φιλαράκο» και μάλιστα από τη θέση του νομάρχη Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδη, τον οποίο αναπληρούσε.

Η φράση αυτή ειπώθηκε μετά την ανάπτυξη από τον Μ. Τρεμόπουλο ερωτήσεων- προτάσεων για το θέμα της Κορώνειας και την καταγγελία της πολιτικής δίωξης των υπαλλήλων της νομαρχίας. Ο Μ. Τρεμόπουλος μετά από ένταση και προσπάθειες να ανακαλέσει ο Δ. Ψωμιάδης  έκανε την εξής δήλωση:

«Η απειλή άσκησης σωματικής βίας εναντίον μου από το Διονύση Ψωμιάδη χρησιμοποιεί τη γλώσσα του υποκόσμου και φέρνει τον χουλιγκανισμό στην πολιτική αντιπαράθεση.

Δεν προσφεύγω στη δικαιοσύνη, αλλά το καταγγέλλω δημόσια για να ξέρουν οι πολίτες και η δικαιοσύνη ποιος θα είναι ο ηθικός αν όχι και ο φυσικός αυτουργός, αν μου συμβεί οτιδήποτε.

Δε φοβάμαι την οικογένεια Ψωμιάδη, όπως δεν τη φοβούνται και οι συνάδελφοι που καταδίκασαν την συμπεριφορά.

Αν δεν την φοβάται και η ΝΔ, θα την καταδικάσει. Αλλιώς είναι ή όμηροι της οικογένειας ή συνένοχοι!».