Ο Δήμος να ορίσει διεθνή πρέσβη τον Jitse

Έμπρακτη συμπαράσταση στον ακτιβιστή ποδηλάτη ζητάει ο Τρεμόπουλος

Να συμπαρασταθεί άμεσα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και να ορίσει διεθνή πρέσβη της πόλης τον Ολλανδό ποδηλάτη Jitse Bouma, που του έκλεψαν το ποδήλατο στην Τσιμισκή, προτείνει ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Ο νεαρός ακτιβιστής έχει έρθει από το Άμστερνταμ με το ποδήλατό του, με προορισμό την Ινδία, στοχεύοντας να ενημερώσει και να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο. Έχοντας βιώσει ο ίδιος την ασθένεια, αφιέρωσε το ταξίδι των 10.000 χιλιομέτρων στον σημαντικό αυτό φιλανθρωπικό σκοπό αλλά κινδυνεύει να το σταματήσει στην Ελλάδα. Για να ξαναβρεί το ακριβό του ποδήλατο ο Jitse δίνει αμοιβή 1000 ευρώ σε όποιον το βρει και του το επιστρέψει.

«Το να παρέμβει ο Δήμαρχος και δώσει λύση με έμπρακτη συμπαράσταση, μπορεί να συνοδευτεί με μια κίνησή του να υιοθετήσει συμβολικά και να ορίσει τον Jitse Bouma ως διεθνή πρέσβη της Θεσσαλονίκης. Και να είμαστε σίγουροι ότι μια τέτοια πράξη θα έχει τεράστια απήχηση στα διεθνή μέσα και στο προφίλ της πόλης, ενισχύοντας και τον τουρισμό», υποστηρίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Διαβάστε για το ταξίδι του Jitse Bouma εδώ: https://dreamcycle.nl/en/over-mij/