Οικολογία Αλληλεγγύη: Νέα δυναμική πορεία στο δήμο Θεσσαλονίκης!

Τη Δευτέρα 26.8 η ορκωμοσία των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και της νέας διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, θα γίνει η ορκωμοσία των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και της νέας διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στον αύλειο χώρο του κτιρίου.

Από την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει η νέα διοίκηση, με άτομα της επιλογής του νέου δημάρχου.
Από τους 8 αντιδημάρχους, μόνον 3 προέρχονται από την παράταξή του, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την πλειοψηφία των 25 συμβούλων από το σύνολο των 49, χωρίς όμως να έρθει σε συμφωνία με τις παρατάξεις. Ήδη έχει καταγγελθεί από τον Ταχιάο για μεθοδευμένες αποστασίες.

Όσοι/ες προέρχονται από την αντιπολίτευση και θα αναλάβουν θέσεις αντιδημάρχων, θα πρέπει προηγουμένως, αμέσως μετά την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου, να αποχωρήσουν από τις παρατάξεις με τις οποίες εξελέγησαν και να ανεξαρτητοποιηθούν, καθώς ο «Κλεισθένης» δεν επιτρέπει την προσχώρησή τους σε άλλη παράταξη (https://www.voria.gr/…/afti-ine-i-antidimarchi-tou-konstant…).

Η “Οικολογία – Αλληλεγγύη”, η ιστορική οικολογική παράταξη της πόλης, θα είναι δυναμικά παρούσα, σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών, πάντα ασυμβίβαστοι/ες στα ζητήματα δημοκρατίας και ήθους. Και σας θέλει όλους/ες κοντά της. Δίπλα στον Μιχάλη Τρεμόπουλο στο δημοτικό συμβούλιο και στον Φοίβο Ραφίφ Αλ Χαντίμπ, στο συμβούλιο της Ε’ Κοινότητας, όπου με το 4,12% θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τον μισό πληθυσμό της πόλης.

Τους ευχόμαστε καλή θητεία!