Η “Οικολογία-Αλληλεγγύη” ανταπαντά στην κ. Νιόβη Παυλίδου

Από το γραφείο Τύπου της αυτοδιοικητικής κίνησης «Οικολογία-Αλληλεγγύη» για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνέχεια της απάντησης της κ. Νιόβης Παυλίδου σε χθεσινό σχόλιο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι εντυπωσιακή η ευκολία με την οποία η κ. Νιόβη Παυλίδου υποβιβάζει την κριτική της Οικολογίας – Αλληλεγγύης σε επίπεδο προσωπικής αντιπαράθεσης. Κι αυτό είναι παλαιοκομματικό. Όπως και το να θολώσει το τοπίο γύρω από τη στήριξη της από το ΠΑΣΟΚ και τους μιντιακούς του εργολάβους.

Οι Οικολόγοι έχουν μόνο φανερούς πόρους, χωρίς μαύρα ταμεία και πάτρωνες, χωρίς Siemens και μιζοφόρους εξοπλισμούς. Καταθέτουν τη ψυχή τους και τις ιδέες τους και δεν περιμένουν επιβράβευση από όσους βούλιαξαν τη χώρα και απογοήτευσαν τους πολίτες. Όσοι από την παράταξη της κ. Παυλίδου δε λέρωσαν προσωπικά τα χέρια τους με τη μαυρίλα της εξουσίας, μπορούν τουλάχιστον να αναγνωρίσουν ότι αυτοί που υπηρετούν επί χρόνια τις αρχές της πολιτικής οικολογίας και κατεδάφισαν το καθεστώς Ψωμιάδη, δεν έχουν καμία σχέση με το ψηφοδέλτιο τους.»